top of page

Wij zijn Van Aalderen Onderhoud

PASSIE VOOR SCHILDERWERK

Van Aalderen Onderhoud is hét allround schildersbedrijf uit de regio 't Gooi & Omstreken. Bij Van Aalderen Onderhoud kunt u terecht voor zowel traditioneel schilderwerk, als spuitwerk én duurzaam schilderwerk. Door de passie die wij hebben voor het vak werken wij alleen met de beste materialen. Daardoor krijgt u altijd een prachtig eindresultaat.

DUURZAAM ONDERNEMEN

 "Schilderen vond ik altijd het mooiste onderdeel van mijn bouwopleiding. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken. In 2004 begon ik met schilderen en startte ik in 2007 mijn eigen schildersbedrijf. Inmiddels kan ik mij specialist noemen in het werken met duurzame verven. Voor ieder object ken ik de juiste toepassing.

 

Ook sta ik voor duurzaam ondernemerschap, vakmanschap, een uitstekende service én jarenlange garantie. Met een goed en gemotiveerd team dat beschikt over de juiste uitrusting, producten en opleidingen maken we van elk project een pronkstuk!"

Tot snel,

Handtekening_van Aalderen_website_onderhoud_2.png
9L4A4541lr.jpg

Reviews

NAAM KLANT

project type

I'm a paragraph. Click to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story.

Werk veld

WIJ WERKEN DOOR HEEL NOORD- & MIDDEN NEDERLAND, EN NATUURLIJK DE RANDSTAD.

Adres: Groenhof 29, 1261NP Blaricum

bottom of page