Menu
 

Van Aalderen onderhoud

Ons schildersbedrijf heeft particulieren en bedrijven als opdrachtgevers.

Nieuwbouw, onderhoud, reparatie en restauratie. Ervaren vakmensen werken deskundig met duurzame en professionele schildersverven. Een bewuste keuze van ons die recht doet aan mens en milieu. Binnen en buiten.

Ondergrondherkenning

Het gebruik, de aard en de staat van de ondergrond zijn leidend voor de keuze van het geschikte verfsysteem of product. Hout heeft andere verfproducten nodig dan steen. Wij zijn de technische specialisten.

  • Hoe is de staat van de ondergrond?
  • Zijn er duidelijk loszittende verflagen of verfblaren?
  • Poedert of krijt de verflaag? Is er houtrot aanwezig?
  • Zijn er duidelijke barsten en scheuren in de verflaag?

Los zittende verflagen moeten worden verwijderd. Dit geldt ook voor verflagen die onthechting vertonen ten opzichte van de onderste verflaag. Houtrot moet deskundig worden hersteld en vooral de oorzaken van het aanwezige houtrot moeten worden aangepakt. Als de verflaag nog in goede staat is maar wel overgeschilderd moet worden is het goed schoonmaken en het aanschuren van deze lagen uiterst belangrijk.

William van Aalderen, specialist in het werken met duurzame verven.

‘Verantwoord omgaan met het milieu. Vanuit deze overtuiging begon ik in 2004 met schilderen en startte ik in 2007 mijn eigen schildersbedrijf. Inmiddels kan ik mij specialist noemen in het werken met duurzame verven. Voor ieder object ken ik juiste toepassing. 

Hier groeit verf

Mijn werkwijze kenmerkt zich door zorgvuldigheid, in alle facetten van het vak. Ik draag zorg voor een open en heldere communicatie met de klant. Ik geef eerlijk advies over wat het object nodig heeft. Voor ieder project zoek ik de meest geëigende materialen en werkwijze en ben iedere keer weer trots op het resultaat.

Duurzame verf natuurlijk!

Duurzame verfproducten zijn veelal opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten. De grondstoffen voor deze verven zijn niet of nauwelijks van fossiele oorsprong en worden zo min mogelijk chemisch bewerkt. Ook zijn deze stoffen vaak veel minder giftig. De grondstoffen van deze verven komen grotendeels van het land en groeien elk jaar weer op.

Sitemap | Website door CM SpecialistBio-based Schilderwerk